• utorak, 16. april 2024.
Nove ćuprije u glavnoj ulici u Vojki
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Nove ćuprije u glavnoj ulici u Vojki

31. avgust 2022. godine

U Vojki su u toku radovi na asfaltiranju ćuprija, koje su oštećene prilikom rekonstrukcije puta koji spaja Podunavlje sa Krnješevcima. 

Nove ćuprije u ulici Cara Dušana u Vojki predstavljaju finalne radove u ovom selu u okviru velikog projekta rekontrukcije putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci,  sa dodatnim pravcima Stara Pazova – Vojka i deonice Poljskog puta u Novoj Pazovi. 

Vojčani su sa nestrpljenjem dočekali mehanizaciju firme Sremput, s kojom je dogovoreno da ćuprije vrate u prvobitno stanje i da se asfaltiraju u dužini od 5 metara kao i prilazni putevi iz okolnih ulica. Uz doplatu od 20 evra po kvadratu moguće je dodatno urediti parking prostor i trotoar,  za šta se mnogi odlučuju u želji da da im okućnica bude lepo uređena.

Na ovaj način kompletno će biti završena glavna ulica koja se prostire dobrim delom Vojke, što znači preko 500 ćuprija i to je pozamašan posao, rekao je Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

Najintenzivniji radovi se trenutno izvode na trasi između autoputa i Pazovačkih bazena.

Izvor/foto: rtvstarapazova.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: