• nedelja, 14. april 2024.
Društvo | Vesti
0 Komentara

U tradicionalnom izboru „Sremsкih novina“ nagrađeni najbolji đaci Srema

6. jul 2022. godine

Maturantu Mitrovačke gimnazije Danilu Mitroviću pripalo je priznanje za najboljeg đaka generacije Srema koje su ove godine 18. put za redom dodelile “Sremske novine”. Drugo mesto zauzeo je Živko Bjelić, iz Gimnazije “Sava Šumanović” Šid, dok je treće mesto pripalo Jeleni Zdjelar, maturantkinji Medicinske škole “Draginja Nikšić” iz Sremske Mitrovice.

Odluku o izboru najboljih đaka Srema donela je komisija koju su činili Đuro Maričić, direktor Medicinske škole “Draginja Nikšić”, Biljana Кovačević, direktorka Prehrambeno-šumarske i hemijske škole u Sremskoj Mitrovici, Biljana Milutinov, profesorka u Mitrovačkoj gimnaziji, kao i Biljana Radaković i Nemanja Milošević iz Sremskih novina.

Priznanja najboljim đacima Srema uručena su 1. jula na svečanosti organizovanoj u restoranu hotela „Srem“ u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: