• petak, 26. april 2024.
Dopunjen mobilijar na dečjem igralištu
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Dopunjen mobilijar na dečjem igralištu

15. oktobar 2021. godine

U akciji koju je organizovao Savet mesne zajednice Popinci, članovi Saveta i meštani koji su im se pridružili postavili su nekoliko novih sprava na postojećem dečjem igralištu ispred Doma kulture u centru naselja.

Postavljene su nova klackalica, ljuljaška i penjalica, a kako nam je rekao predsednik Saveta MZ Popinci Dejan Banovački, novu opremu obezbedila je pećinačka lokalna samouprava.

„U Savetu smo se dogovorili da sami postavimo novi mobilijar, kako bismo izbegli dodatne troškove, ali su nam se pridružili i pojedini roditelji dece koja koriste igralište, što nam je samo olakšalo posao. Sada popinački mališani imaju veći izbor opreme i nadamo se da će im biti još zabavnije na dečjem igralištu“ – rekao nam je Banovački i dodao da je za naredni period u planu i renoviranje starog mobilijara na igralištu.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: