• petak, 29. mart 2024.
Konkurs za rad u vojsci
Društvo | Vesti
0 Komentara

Konkurs za rad u vojsci

2. jun 2022. godine

Vojska Srbije otvorila je konkurse za prijem u radni odnos 106 ljudi u Kopnenoj vojsci i osam u Centralnoj logističkoj bazi za civilna lica, 100 radnih mesta u Ratnom vazduhoplovstvu i PVO i jedno u Komandi za obuku za podoficire, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Javni konkursi za prijem građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije na neodređeno vreme kao podoficiri i civilna lica objavljeni su na sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu Odbrana.

Konkursom su obuhvaćena radna mesta u Batajnici, Bačkoj Topoli, Beogradu, Zaječaru, Zucama, Jakovu, Kačarevu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Lađevcima, Loznici, Mladenovcu, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Pančevu, Požegi, Prokuplju, Raškoj, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Starim Banovcima, Čačku i Šapcu.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: