• subota, 18. maj 2024.
Prijava na konkurs za upis dece u „Poletarac“
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Prijava na konkurs za upis dece u „Poletarac“

23. mart 2022. godine

Prijava na konkurs za upis dece za radnu 2022/2023 godinu u UPVO „Poletarac“ Ruma počinje 1. aprila i traje do 30. maja. Prijava na konkurs će se vršiti isključivo putem portala eUprava.

Кonkurs obuhvata sledeće uzrasne grupe dece:

-Celodnevni boravak
-Vrtićke jaslene grupe dece starosti od 1 do 3 godine
Vrtićke grupe dece starosti od 3 do 6,5 godina
-Vrtićke grupe u godini pred polazak u školu (poludnevni program u trajanju od 4 sata) dece starosti od 5,5 do 6,5 godina.

Кontakt osoba zadužena za upis i kontakt sa strankama/roditeljima (svaki radni dan od 8 do 15 časova): Nadežda Mirković, broj telefona 069750112, Milica Jovanović, broj telefona 0641090666, Radoslav Mašić, broj telefona 0631898954, email:poletaracruma@gmail.com.

Roditelji/zakonski zastupnici dece iz osetljivih grupa prilažu dokumenta na email: poletaracruma@gmail.com ili lično donose potrebna dokumenta (lekarska dokumentacija, potvrde…).

Кratko uputstvo – Кako da putem sajta e-Uprave prijavite dete u vrtić

Poštovani roditelji/drugi zakonski zastupnici,

Molimo Vas da odvojite vreme i na vrlo jednostavan način, za svega 15 minuta, odložite bilo kakvo izlaganje riziku, Vas i vaše porodice, bez napuštanja Vašeg doma. Na najjednostavniji i najbezbedniji način popunite prijavu i upišite Vaše dete u vrtić. Ovde su navedeni koraci koji će ovaj jednostavan postupakučiniti još bržim i lakšim.

Pristup portalu biće omogućen od 1.4 do 30.5.2022.godine.

Prvi korak podrazumeva registraciju roditelja na sajtu e-Uprave, putem korisničkog imena i lozinke (lozinka mora imati najmanje jedno veliko slovo i najmanje jedan znak, najmanje 8 karaktera).

Drugi korak podrazumeva pistup gornjem desnom uglu „Moja Uprava“ gde upadajućem meni-ju treba da izaberete prijava i to pomoću korisničkog naloga.

Кada ste pristupili, treći korak podrazumeva izbor opcije „Usluge“ , zatim u padajućem meni-ju deca, pa zatim e-Vrtić.

Кada ste izabrali navedeno, četvrti korak podrazumeva da između ponuđenih predškolskih ustanova, klikom izaberete e-Vrtić Ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Poletarac Ruma.

Peti i poslednji korak podrazumeva da u levom gornjem uglu izaberete opciju „Pokretanje usluge“, popunite Vašu prijavu (pritom sistem Vam neće dozvoliti da je pošaljete dok ne popunite sva polja), i na kraju izaberete opciju „Pošalji prijavu“.

Druge korisne informacije vezano za upis dece u UPVO „ Poletarac“Ruma možete dobiti na telefon 022/479-137 i mob.telefone gore navedenih osoba.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba određen vid podrške slobodno nas kontaktirajte radnim danima od 8 do 14 časova.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: