• sreda, 24. april 2024.
U toku uređenje Doma kulture u Popincima
Vesti
0 Komentara

U toku uređenje Doma kulture u Popincima

7. februar 2022. godine

U Domu kulture u Popincima u toku su radovi na unutrašnjem uređenju ovog objekta. Кako je rekao Dejan Banovački, predsednik Saveta mesne zajednice, trenutno se kreči i spušta plafon u prostoriji, koju će ubuduće koristiti članice novoosnovanog Udruženja žena „Popinčanke“.

– Zahvaljujući finansijskoj podršci Opštine Pećinci, počeli smo sa radovima na unutrašnjem uređenju koji podrazumevaju saniranje oštećenja, krečenje i uređenje prostorija. U jednom delu Doma kulture nalazi se i penzionerski klub, gde se redovno okupljaju naši najstariji sugrađani, a s obzirom da su i naše žene osnovale udruženje, ovo je prilika da im omogućimo pristojan prostor za rad i druženje – rekao je Banovački, i dodao da je u planu i krečenje spoljnog dela objekta, čime će se radovi na Domu kulture u ovom naselju privesti kraju.

Pored radova na renoviranju unutrašnjosti Doma kulture, nedavno je završena i rekonstrukcija nadstrešnice nad ulazom u mesnu ambulantu, a po rečima Banovačkog, čim vremenski uslovi dozvole, fasada mesne ambulante biće okrečena.

– Iako zbog epidemiološke situacije i preraspodele medicinskih timova pećinačkog Doma zdravlja naša ambulanta još uvek nije u funkciji, rešili smo da iskoristimo ovo vreme za radove na objektu, jer je sama nadstrešnica pretila da ugrozi bezbednost meštana – kazao je Banovački.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: