• sreda, 21. februar 2024.
Novogodišnji paketići podeljeni i hrtkovačkim mališanima
Društvo | Vesti | Ruma
0 Komentara

Novogodišnji paketići podeljeni i hrtkovačkim mališanima

6. januar 2022. godine

U sjajnoj atmosferi, ispunjenoj najlepšim novogodišnjim i božićnim pesmama, uz neizostavno druženje sa Deda Mrazom danas su podeljeni paketići i deci u Hrtkovcima.

Veliki broj zadovoljne i nasmejane dece potvrda je da je lokalna samouprava sa pravom pokrenula novogodišnju akciju da svako dete do deset godina obraduje paketićem, ocenila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

“Vidimo po reakcijama dece da su veoma zadovoljni, naravno primetili smo i zahvalnost samih roditelja što se ovakva akcija spovodi u našoj opštini. Veoma smo zadovoljni što smo izmamili osmehe mališanima, a pošto su Hrtkovci jedno od većih sela, danas je na našu radost podeljeno 230 paketića. Кao što je i najavljeno mi nastavljamo sa akcijom, da ovaj praznični period godine još više upotpunimo dečijom radošću i već sutra delimo paketiće i u Кlenku”, kazala je predsednica Ćirić.

ruma.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: