• nedelja, 2. oktobar 2022.
Uživo nastava od ponedeljka
Vesti
0 Komentara

Uživo nastava od ponedeljka

26. novembar 2021. godine

Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola odlučio je da u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji od 29. novembra učenici nastavu pohađaju neposredno, saopšteno je danas iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Prema podacima iz nadzora preuzetim iz elektronskog sistema “Servis javnog zdravlja” koje je Ministarstvu dostavio Institut za javno zdravlje “Dr Milan Jovanović Batut” u nedelji od 19. do 23. novembra obolelo je 918 dece školskog uzrasta od šest do 18 godina.

U osnovnim i srednjim školama na teritoriji Srbije, ukupno je osam odeljenja koja su zbog najmanje tri slučaja infekcije učenika u odeljenju promenila način organizacije rada sa neposrednog rada na onlajn nastavu u poslednjih 10 dana.

Ukupno je 107 odeljenja koja su zbog najmanje dva slučaja infekcije učenika u odeljenju promenila način organizacije rada sa neposrednog na kombinovani model u poslednjih 10 dana i šest grupa u kojima se iz kombinovanog modela nastave prešlo na onlajn u poslednjih 10 dana.

FoNet

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: