• nedelja, 2. oktobar 2022.
Konkurs za inovativne biznis modele
Društvo | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Konkurs za inovativne biznis modele

1. oktobar 2021. godine

U cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi i Regionalna razvojna agencija Srem raspisuju javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća – potencijalne korisnike usluga i prostorija Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi (ul. Kralja Petra I Karađorđevića br. 2).

Potrebno je da timovi i preduzeća razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju objekata),vazduhoplovne tehnike,elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda, IT softvera i aplikacija.

Na konkurs, sa svojim idejama i inovativnim projektima, se mogu prijaviti: pravna lica i mlada inovativna preduzeća koji posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativnih ideja i projekata.

Tri prvoplasirana tima dobijaju nagradu u vidu Note Book računara, a prvih sedam timova mogućnost korišćenja prostora i usluga u Inovacionom Startap centru u Staroj Pazovi.

Info dan o konkursu kao i motivacione obuke za potencijalne kandidate biće održani u prostorijama Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi 15. oktobra sa početkom u 11 časova.

Projekat finansira Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj, a sprovode opština Stara Pazova i RRA Srem. Konkurs traje do 21.10.2021. Više informacija i prijavni obrazac možete preuzeti na: www.rrasrem.rs i na https://inosrem.rs/.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: