• sreda, 27. septembar 2023.
Beočinci dobrovoljno dali krv
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Beočinci dobrovoljno dali krv

14. septembar 2023. godine

Treća po redu godišnja akcija dobrovoljnog davanja krvi održana je u Sportskom centru Beočin. Pozivu Crvenog krsta i ovog puta odazvali su se dobrovoljni davaoci krvi i sugrađani koji su zajednički pokazali humanost na delu.

Imajući u vidu da su zalihe krvi u periodu godišnjih odmora smanjene, iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine navode da najviše nedostaju krvne grupe sa RH negativnim faktorom.

Građani koji žele da doniraju krv a nisu bili u mogućnosti da se odazovu akciji u Beočinu, mogu to učiniti svakog radnog dana u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine u Hajduk Veljkovoj ulici 9a. Namensko vozilo za prikupljanje krvi će biti postavljeno u petak, u centru Novog Sada od 17 do 20 časova.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: