• četvrtak, 18. jul 2024.
Startovali radovi u “Popovićevoj” školi
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Startovali radovi u “Popovićevoj” školi

24. septembar 2021. godine

Danas su zvanično startovali radovi na rekonstrukciji sale za fizičko vaspitanje Osnovne škole „Jovan Popović“ u Sremskoj Mitrovici.

Ukupna vrednost radova je 105 miliona dinara, od toga 73 miliona obezbeđeno je od strane Fonda za kapitalna ulaganja, a 32 miliona od strane Grada Sremska Mitrovica.

Uporedo sa radovima na sali izvršiće se rekonstrukcija tri učionice u starom delu škole namenjene za sportske aktivnosti – teretana, fitnes sala i prstorija za stoni tenis, kao i četiri učionice koje će biti predate na upotrebu Predškolskoj ustanovi „Pčelica“. Za rekonstrukciju četiri učionice za predškolce lokalna samouprava je obezbedila sredstva u visini od oko 2,8 miliona dinara.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: