• sreda, 28. februar 2024.
Korona menja uslove putovanja
Vesti
0 Komentara

Korona menja uslove putovanja

8. septembar 2021. godine

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić preporučila je danas građanima da pre putovanja u inostranstvo obavezno provere uslove koje pojedine zemlje postavljaju državljanima Srbije nakon naglog povećanja broja zaraženih korona virusom, zbog čega su neke države Srbiju već vratile na crvenu listu.

Preporučujem građanima da dan uoči polaska na put na sajtu Ministarstva inostranih poslova pogledaju uslov putovanja jer se oni bukvalno menjaju na dnevnom nivou, rekla je Matić u Jutarnjem dnevniku Radio-telvizije Srbije.

Konstatujući da se epidemiološka situacija “alarmantno pogoršava”, Matić je rekla da će to “dodatno pooštriti kriterijume za ulazak naših državljana u pojedine zemlje” i da je pojedine države, osim negativnih testova i vakcinacije nekom od vakcina prihvaćenih u EU, “možda zahtevati i karantin”.

FoNet

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: