• petak, 19. april 2024.
Đaci prvaci, njih 128, juče su prvi put seli u klupe “Zmajeve” škole
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Đaci prvaci, njih 128, juče su prvi put seli u klupe “Zmajeve” škole

2. septembar 2021. godine

Prozivkom u 14 časova u centralnu zgradu Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Sremskoj Mitrovici ušlo je juče četiri odeljenja i još dva u Šašincima i Jarku. Za najmlađe “Zmajevce” organizovan je svečani prijem, gde je prisutne pozdravila Ljiljana Dudić, školski psiholog, a potom je usledilo upoznavanje sa učiteljicama. Prvaci su odmah dobili i prve zadatke u kojima su, kroz razgovor i likovne radove, predstavili sebe novim drugarima.

Škola je, u saradnji sa Gradom i Ministarstvom prosvete obezbedila poklone dobrodošlice. U pomoć su priskočili i sadašnji petaci kako bi približili novim članovima način na koji funkcioniše tim “Zmajevaca” i zašto svake godine najviše roditelja ukaže poverenje ovoj obrazovnoj ustanovi.

Đake će u naredne četiri godine voditi učiteljice Jelica Batričević Predić, Slađana Novotni, Slavica Bobić, Jelena Кrstić, Nataša Petrović i Veselinka Vukosavljević.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: