• nedelja, 17. oktobar 2021.
AK “Sirmium” uspešan na dva fronta
Sport
0 Komentara

AK “Sirmium” uspešan na dva fronta

6. septembar 2021. godine

Proteklog vikenda na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici održana su dva takmičenja – Prvenstvo Vojvodine za seniore/ke i Finale kupa za pionire/ke (U16). Oba dana i oba takmičenja bila su pod organizacijom sremskomitrovačkog AK “Sirmium” koji se ponovo pokazao kao odličan organizator i vrlo uspešan učesnik.

Na seniroskom prvenstvu Vojvodine istakli su se Jorgić Nemanja koji je osvojio srebro u trci na 100m, Kovačević Ilija kojem je pripala bronza u bacanju kugle, muška stafeta 4x100m u sastavu Jorgić Nemanja, Marinković Vuk, Babić Nemanja i Milinović Marko koja je osvojila bronzu, kao i ženska štafeta 4x100m koja je takođe došla do bronzanog odličja u sastavu Kiš Sara, Milanović Vanja, Marinković Mila i Živanović Katarina.

Kod finalista Kupa za pionire/ke ČančareviĆ Anja je hicem od 13.11m ubedljivo trijumfovala u bacanju kugle, dok je u bacanju diska bila druga. Čikić Strahinja je prijatno iznenadio pobedom u trci na 100m sa preponama, dok je u trci na 300m sa preponama bio treći. Među finalistima (12 najboljih u Srbiji) su se još našli i Aldrović Marko u trkama na 100m i 300m, Majkić Tijana u trci na 300m sa preponama i Prekajac Luka u bacanju kugle i diska.

-Proteklim takmičenjema se polako bližimo kraju sezone, koja je i ove godine, kao i mnogih prethodnih, bila izuzetno uspešna za AK “Sirmium” – ističu treneri Pavlović, Hodoba i Macanović, te poručuju da će se i u budućnosti truditi da nadmaše dosadašnje rezultate i podižu klub iz godine u godinu.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: