• subota, 24. februar 2024.
Radovi na putevima
Servis
0 Komentara

Radovi na putevima

2. jul 2021. godine

Jаvno preduzeće „Putevi Srbije“ obaveštava vozače da će od 01. jula, doći do izmene režima saobraćaja zbog radova na postavljanju odbojne ograde u razdelnom pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Sremska Mitrovica – petlja Ruma (km 43+250), u smeru ka Beogradu.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna trka, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na auto-put E-70, petlja Pećinci – petlja Šimanovci, radovi na redovnom održavanju sigurnosne zaštitne ograde, u srednjem pojasu, u smeru ka Beogradu, (od km 77 do km 83) produžavaju se do 31. jula od 07:00 do 18:00 časova,.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: