• subota, 20. april 2024.
Održana promocija knjige „Volim, vidim, osećam”, autora Veljka Lovčevića
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Održana promocija knjige „Volim, vidim, osećam”, autora Veljka Lovčevića

14. jul 2021. godine

U utorak, 13. jula u Biblioteci „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici održana je promocija zbirke pesama „Volim, vidim, osećam“, autora Veljka Lovčevića.

Ovo je njegova prva objavljena zbirka u kojoj autor originalno, na sebi svojstvena pruža svoju emociju, nema skrivanja ni laganja, a to je sve puno duha i humora.

„Veljko je pesnik koji se rađa sa svojim autorskim pečatom i samim tim stavlja do znanja da nije jedan od onih koji samo usiljeno rimuje, ređa stihove i pesme, već se na prvom stepeniku svojih snova odvaja od mase. Reči koje pesnik, između pesama, upućuje direktno čitaocu nisu tu samo da bi nas uvele u pesmu ili objasnile ponešto, one su u stvari odraz poverenja koje ovaj mladi pesnik otkriva i želje za kontaktom, za povezanošću sa onima koji čitaju njegovu poeziju. Iako to možda i nije njegova namera, ovaj pesnik stvara za sebe jedno posebno mesto, a to je mesto pesnika džentlmena koji piše o svojim ali i o našim osećanjima“, rečeno je juče na promociji.

U programu su učestvovali:
Veljko Lovčević, autor
Кristijan Maksimović, klavir
Miša Perić, glumac
Stefan Berić,glumac
Moravka Todić, moderator

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: