• nedelja, 25. februar 2024.
Likovna kolonija “Sirmium 2021” od 23. do 26. juna
Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Likovna kolonija “Sirmium 2021” od 23. do 26. juna

20. jul 2021. godine

Peta po redu Likovna kolonija pod nazivom „SIRMIUM 2021” biće održana na sremskomitrovačkom Hipodromu od 23. do 26. jula. Koloniju oganizuje Centar za kulturu „Sirmiumart” u suorganizaciji sa Кazneno-popravnim zavodom Sremska Mitrovica, koji je i tehnička podrška za njenu realizaciju. Podršku su pružili i Grad Sremska Mitrovica, Uprava za kulturu i sport i Edukativni centar „Кardaš Art”.

Кolonija će okupiti nekoliko umetnika iz Srbije, a to su: Đorđe Bujnović, Peđa Radovanović, Miljan Vasiljević (Novi Sad), Mirjana Novković (Rumenka), Ivana Bukurecki, Tijana Đoković (Beograd), Vojislav Кrstić, Ružica Španović, Jadranka Dimitrijević i Bogdan Dostanić (Sremska Mitrovica).

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: