• sreda, 21. februar 2024.
Penzioneri ponovo žrtve prevare, lažni leci na mitrovačkim ulicama
Vesti
0 Komentara

Penzioneri ponovo žrtve prevare, lažni leci na mitrovačkim ulicama

15. mart 2021. godine

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje skreće pažnju penzionerima na letke sa lažnim sadržajem, koji su se pojavili na ulicama Sremske Mitrovice, pozivajući penzionere da se jave radi isplate određenog novčanog iznosa zbog neusklađenosti penzije, te je potrebno da im dostave kopiju lične karte, rešenje o penziji i broj tekućeg računa.

Naglašavamo da razlika zbog neusklađenosti penzija ne postoji i da nema bilo kakve isplate po tom osnovu, a dostavljanjem podataka iz lične karte, rešenja o penzionisanju i tekućeg računa, penzioneri rizikuju prevaru i zloupotrebu ličnih podataka od strane neovlašćenih lica, te ih Fond moli i upozorava da se ne javljaju na ostavljeni broj.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: