• petak, 1. jul 2022.
Protest protiv migranata
Vesti | Šid
0 Komentara

Protest protiv migranata

4. novembar 2020. godine

Šid – Povodom protesta koji je održan u nedelju u Šidu i na kojima su građani izrazili svoje nezadovoljstvo trenutnom migrantskom situacijom u šidskoj opštini, predsednik Opštine Šid Zoran Semenović izdao je saopštenje za javnost u kojem je naveo da je Opština Šid slobodna sredina i da svaki njen građanin ima pravo na svoje mišljenje, slobodu i pravo na okupljanje.

-Zato kao predsednik opštine Šid sa odobrenjem gledam na protest koji je u nedelju održan u Šidu, a putem kojeg su građani iskazali svoje nezadovoljstvo trenutnom migrantskom situacijom u šidskoj opštini. Nadam se da je iskren, da je organizovan s ciljem koji je predstavljen, da se omladina stvarno spontano okupila i da u pozadini ne stoje politički akteri koji koriste omladinu kao svoje pijune za ostvarivanje svojih političkih ambicija – između ostalog je istakao predsednik opštine Šid Zoran Semenović u saopštenju za javnost.

Sledeći protestni skup protiv migranata pod nazivom “Mi smo i biti ćemo fini” koji organizuje omladina Šida zakazan je za nedelju 8. novembra u 15,30 časova na Trgu kulture, kod zgrade KOC-a.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: