• petak, 29. mart 2024.
Održana sednica Opštinskog veća
Vesti | Šid
0 Komentara

Održana sednica Opštinskog veća

18. novembar 2020. godine

Šid – Na današnjoj sednici Opštinskog veća koju je vodio predsednik Zoran Semenović većnici su doneli Odluku o organizovanju javne rasprave o nacrtu Odluke o budžetu opštine Šid za 2021. godinu. Prema rečima predsednika Semenovića reč je o jednom od konzervativnijih i štedljivijih budžeta u istoriji Opštine Šid.

-Opština Šid će na transparentan način predstaviti jedan od konzervativnijih i štedljivijih budžeta u istoriji šidske opštine. Ovim putem pozivam građane, udruženja, direktore javnih preduzeća i ustanova da u sledećih dvadesetak dana pogledaju nacrt Odluke o budžetu koji će biti javno prezentovan na internet stranici Opštine Šid i iznesu svoje predloge. Javna rasprava će biti održana 4. decembra u sali SO i sa takvim nacrtom koji će biti izmenjen na osnovu iznetih predloga koji budu usvojeni projektovaćemo budžet za 2021. godinu u visini od jedne milijarde i sto pedeset miliona dinara – izjavio je predsednik Opštinskog veća Zoran Semenović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: