• subota, 20. april 2024.
Hijaluronski fileri i čizme od krokodilske kože
Crna hronika
0 Komentara

Hijaluronski fileri i čizme od krokodilske kože

15. oktobar 2020. godine

Carinici su, poznato je, svedoci mnogih neobičnih pokušaja krijumčarenja, a jedan takav slučaj dogodio se pre nekoliko dana na graničnom prelazu Batrovci kada je otkriven kombi pun neprijavljenih hijaluronskih filera, injekcija za neinvazivnu liposukciju, pregršt fudbalskih rukavica, pa čak i dva para ženskih čizama od krokodilske kože.

Slučaj je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u zemlju pristigao kombi fijat skudo beogradskih registarskih oznaka koji je putnike prevozio ka Beogradu iz Ljubljane.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, vozač i putnici su rekli da nemaju ništa sem ličnih stvari, ali je detaljna kontrola kombija to ubrzo demantovala.

Čizme i rukavice za fudbalNaime, carinici su pregledom utvrdili da se u zadnjem delu vozila, iza sedišta putnika, nalaze dve kutije pune neprijavljenih preparata za estetske, kozmetičke zahvate, poput hijaluronskih filera i injekcija za neinvazivnu liposukciju, kao i jedna putna torba prepuna fudbalskih rukavica.

Nakon toga, svi putnici su zamoljeni da izađu iz vozila, kako bila pregledana i unutrašnjost kabine u kojoj se pored i iza vozačevog sedišta našlo i dva para ženskih čizmica ”Paris Texas” od krokodilske kože.

U kutijama koje su otkrivene u zadnjem delu kombija nalazilo se 96 kutija hijaluronskih filera ”Neovelle classic”, 40 kutija sa injekcijama za bezbolno uklanjanje masnih naslaga ”Aqualyx”, a u putnoj torbi zatečeno je 48 pari fudbalskih rukavica ”Selles”.

Ukupna vrednost robe otkrivene u prekršaju procenjena je na preko 4 miliona dinara, od čega je polovina vrednost neprijavljenih hijaluronskih filera.

Iako je među putnicima bilo tri žene i jedan muškarac, niko od njih nije rekao da je vlasnik robe, već je vozač izjavio da je navodno reč o robi preuzetoj na prevoz.

Bez obzira na to, carinski službenici su privremeno oduzeli svu otkrivenu robu do okončanja prekršajnog postupka koji će se voditi protiv 37-godišnjeg vozača.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: