• sreda, 21. februar 2024.
Ukidaju se tri pešačka prelaza
Servis | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ukidaju se tri pešačka prelaza

9. septembar 2020. godine

Obaveštavamju se građani Sremske Mitrovice da se ukidaju tri pešačka prelaza u ulicama Palanka, Stari šor i Bulevar Konstantina Velikog kako bi se stanje na terenu uskladilo sa Projektnom dokumentacijom.

Predmetni pešački prelazi nalaze se u naselju “29. novembar” u blizini objekta Predškolske ustanove, zatim kod objekta Zavoda za javno zdravlje i poslednji kod ugla ulice Palanka i ulice Petra Preradovića.

Sve preduzete radnje imaju za cilj povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a naročito pešaka koji su najugroženija kategorija učesnika u saobraćaju.

Mole se građani da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prelaze “Bulevar” na mestima koja su označena i predviđena za tokove pešaka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: