• petak, 31. mart 2023.
Pet ciljeva sa pet projekata za Sremsku Mitrovicu
Društvo | Politika | Vesti
0 Komentara

Pet ciljeva sa pet projekata za Sremsku Mitrovicu

2. jun 2020. godine

Sremska Mitrovica- Pet ciljeva sa pet projekata za Sremsku Mitrovicu- program je sa kojim izlazi na lokalne izbore od 21.juna lista “Aleksandar Vučić -za našu decu“, a svoj program je predstavila javnosti na prvoj danas održanoj konferenciji za medije u prostoriji GO SNS u Sremskoj Mitrovici. O dostugnutim rezultatima, novim projektima i cijevima govorio je nosilac liste i predsednik GO SNS Branislav Nedimović. DSC_5765
Aktivnosti će im u narednih pet godina biti usmerene na projekte iz oblasti infrastrukture, obrazovanja, hrane, ekologije i turizma.
-Nameravamo da u Sremskoj Mitrovici realizujemo mnogo ciljeva, a svaki od njih ima u okviru sebe pet sadržajnih projekata , a nećemo davati prazna obećanja, istakao je uz ostalo Branislav Nedimović na konferenciji za medije.
Medju projektima liste” Aleksandar Vučić -za našu decu” u Sremskoj Mitrovici su gradnja novog savremenog stadiona sa 4.000 sedišta, nove pijace sa najsavremenijim uslovima prodaje, gradnja dva- tri nova hotela, sportske sale, dovršetak započetih i nove investicije u obrazovanju i slični projekti.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: