• ponedeljak, 20. maj 2024.
Održan sastanak sa korisnicima opštinske imovine
Vesti | Šid
0 Komentara

Održan sastanak sa korisnicima opštinske imovine

5. jun 2020. godine

Šid – Juče je u sali SO Šid održan treći, završni, koordicinacioni sastanak sa korisnicima javne svojine opštine Šid u sklopu projekta „Imovina lokalne samouprave –važna karika lokalnog ekonomskog razvoja-Faza 3“. Sastanak su vodili Romko Papuga, koordinator radnog tima projekta i zamenik sekretara Skupštine opštine Šid i Petar Damjanović, savetnik za imovinsko-pravne poslove. Cilj projekta je podsticanje lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenje pružanja javnih usluga građanima i biznis sektoru uspostavljanjem efikasnijeg upravljanja opštinskom imovinom.

Projekat je realizovan u sklopu programa EXCANGE 5, koji finansira Evropska unija a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština. Nosilac projekta je opština Beočin, a partneri su opština Šid i Centar za ravnomerni regionalni razvoj.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: