• ponedeljak, 20. maj 2024.
Podela maski sa izmenljivim filterom
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Podela maski sa izmenljivim filterom

8. maj 2020. godine

Šid – Štab za vanredne situacije opštine Šid obezbedio je za ugostiteljske, zanatske i trgovačke radnje višenamenske maske sa izmenljivim filterom, koje su im podelili volonteri zajedno sa komandantom Štaba Zoranom Semenovićem.

-Započeli smo podelu trajnih maski sa izmenljivim filterima. Filter može da se menja na dnevnom nivou. Danas smo ih podelili našim ugostiteljima, trgovcima, frizerima i svima onima koji svakodnevno imaju jako veliku potrošnju jednokratnih maski. U zavisnosti od potreba građana, potrudićemo se da maske sa filterima obezbedimo i za sve naše starije građane kao trajno i jeftino rešenje koje će im pomoći da se zaštite i osećaju bezbednije – izjavio je Semenović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: