• subota, 20. april 2024.
Krali ciglu u vreme zabrane kretanja
Crna hronika
0 Komentara

Krali ciglu u vreme zabrane kretanja

28. april 2020. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su P.J. (36), B.J. (35) i D.J. (42), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

– Policija je zatekla osumnjičene i jednog 17-godišnjaka prilikom krađe cigle namenjene za gradnju kuće, u vreme ograničenja i zabrane kretanja, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu.

Zbog kršenja zabrane kretanja, oni su privedeni sudiji  za prekršaje koji je punoletnima izrekao novčanu kaznu od 50.000 dinara, a maloletniku upozorenje.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: