• četvrtak, 28. septembar 2023.
Od danas obustava neposrednog rada sa strankama
Društvo | Vesti
0 Komentara

Od danas obustava neposrednog rada sa strankama

17. mart 2020. godine

Sremska Mitroica -Nacionalna služba za zapošljavanja je danas izdala saopštenje koje u celini prenosimo:
“Na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja od 16. marta 2020. godine obaveštavamo Vas da se počev od 17.3.2020. godine u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavlja neposredan rad sa strankama.
Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.
Molimo sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje / produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti / dozvole za rad“.
Takođe molimo sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo.
Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici NSZ www.nsz.gov.rs i na ullaznim vratima svake filijale.
O svim promenama režima rada sa strankama, blagovremeno ćemo informisati javnosti.”

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: