• subota, 20. april 2024.
Zaplenjena sredstva za potenciju
Crna hronika
0 Komentara

Zaplenjena sredstva za potenciju

26. novembar 2019. godine

Carinici su 23. novembra 2019. godine na prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili preko 200 kutija različitih sredstava za potenciju, čija je vrednost procenjena na preko 400.000 dinara.

2 zaplenjena sredstva za potenciju na Batrovcima 25 11 2019– Prekršaj je otkriven prilikom kontrole automobila „reno espejs“ nemačkih registarskih oznaka na izlazu iz zemlje. Njime je sam putovao nemački državljanin turskog porekla, koji je rekao da osim ličnog prtljaga nema ništa što bi prijavio.

Međutim, u njegovom prtljagu pronađeno je preko 200 pakovanja neprijavljenih sredstava za potenciju „Cialis“, „Kamagra“, Viagra“, „Spanisg Fly“, „Super Viga“ i drugih, u vidu gela, tableta, spreja, kapi i krema, saopštila je Uprava carina.

Neprijavljena roba će biti zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: