• subota, 24. februar 2024.
SREMSKA MITROVICA: REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE U ŽELEZNIČKOJ
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

SREMSKA MITROVICA: REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE U ŽELEZNIČKOJ

21. jun 2019. godine

Nakon uspešno završene rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u Železničkoj ulici prošle godine, u toku je nastavak ovih radova u delu te ulice u blizini Železničke stanice, što obuhvata i ulaz u Ulicu Draginje Nikšić, iza autobuske stanice.

Radnici JKP Vodovod izvode rekonstrukciju vodovodne mreže u dužini oko 450 metara. To podrazumeva postavljanje polietilenskih cevovoda različitih prečnika, rekonstrukciju dva i izgradnju još dva nova čvorna mesta,kao i rekonstrukciju kućnih priključaka. Istovremeno, za potrebe korisnika u ovom delu grada, postavljaju se i tri nova hidranta. Kanalizaciona mreža na ovoj deonici izgrađena je u dužini od oko 40 m, kao i novi priključci.

Za vreme trajanja radova povremeno će dolaziti do kraćih zastoja u vodosnabdevanju, te predlažemo našim korisnicima koji stanuju u zoni gradilišta da i u narednom periodu pripreme manje zalihe vode za osnovne životne potrebe. Ovom prilikom im se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: