• sreda, 24. april 2024.
Srbija može bolje i više
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Srbija može bolje i više

8. mart 2019. godine

Sremska Mitrovica – Predsednika Srbije Aleksandra Vučića je u Sremskoj Mitrovici , na kraju posete Sremskom okrugu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, dočekalo više hiljada građana, a on je prvo čestitao damama 8. mart. Predsednik Vučić je rekao je potrebno podržati one koji rade, a ne one koji obećavaju.
– Mi radimo polako, pošto ništa ne ide preko noći. Srbija može bolje i više. Ja nikada nisam imao toliko poziva nego po pitanju Zakona o poreklu imovine. Samo im kažem da Ministarstvo pravde radi na tome. Oni koji su prevarama stekli moraće da to obrazlože, a zatim državi da plate – rekao je uz ostalo predsednik Vučić.
Pre predsednika Srbije na ovom velikom skupu u centru Sremske Mitrovici govorili su se predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: