• sreda, 24. jul 2024.
Rekonstrukcija doma za stare u 2019.godini
Vesti | Ruma
0 Komentara

Rekonstrukcija doma za stare u 2019.godini

2. oktobar 2018. godine

Ruma-Naredne godine će se obaviti potpuna rekonstrukcija Gerontološkog centra “Srem” u Rumi u vrednosti od oko milion evra. U Gradskoj kući u Rumi je potpisan Ugovor o finansiranju radova na dogradnji i rekonstrukciji, adaptaciji i sanaciji zgrada Gerontološkog centra “Srem” Ruma, a potpisnici su u ime Opštine Ruma, predsednik Slađan Mančić, za Gerontološki centar direktor Zoran Slavujević i Autonomna pokrajina Vojvodina, tačnije predstavnik Zorica Lazić, direktor Uprave za imovinu APV. Finansijska sredstva za radove obezbeđuje Kancelarija za javna ulaganja Republike Srbije, koja je investitor, a svu proceduru uključujući i protok finansija sprovešće Opština Ruma.

-Ugovor se odnosi na prenos apsolutnih investitorskih prava u realizaciji projekta rekonstrukcije, dogradnje i adaptacije Gerontološkog centra “Srem“ u Rumi. Mi smo već potpisali Ugovor sa kancelarijom za javna ulaganja na republičkom nivou za 98 miliona dinara bez PDV-a, odnosno oko 118 miliona ukupno. Stekli su se svi uslovi da uđemo u proceduru raspisivanja tendera za izvođača radova, pre toga ćemo poslati i zahtev za saglasnost Kancelariji, s obzirom na to da smo ovim ugovorom dobili investitorsko pravo da sprovedemo proceduru. Po izboru ponuđača će se vrlo brzo ući u realizaciju projekta. Sa ovim sredstvima će uslovi za boravak starih u domu biti još bolji podignuti na viši nivo, rekao je Slađan Mančić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: