• nedelja, 25. februar 2024.
Preventivni pregledi – 28. oktobra
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Preventivni pregledi – 28. oktobra

26. oktobar 2018. godine

Sremska mitrovica -Ministarstvo zdravlja Republike Srbije najavilo je za nedelju, 28.oktobar, novu akciju besplatnih preventivnih pregleda za sve građane. U Opštoj bolnici Sremska Mitrovica biće organizovani ultrazvučni pregledi abdomena i dojki u Službi za radiološku dijagnostiku i analize vrednosti triglecirida i holesterola u krvi, u Službi za laboratorijsku dijagnostiku.
Toga dana od 8 do 16 sati vrata mitrovačke bolnice biće otvorena za građane koji žele da provere zdravstveno stanje i tako preventivno deluju na svoje zdravlje, uključujući i one koji iz bilo kog razloga nemaju zdravstveno osiguranje. Radiće dva tima sa ukupno 5 lekara specijalista, 2 medicinske sestre, 6 laboranata i 2 administrativna radnika, a akciju će koordinirati direktor dr Živko Vrcelj i glavna sestra bolnice Verica Volarević.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: