• sreda, 24. april 2024.
Nova ulaganja u sremskomitrovačkoj Opštoj bolnici
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Nova ulaganja u sremskomitrovačkoj Opštoj bolnici

30. avgust 2018. godine

Sremska Mitrovica – Pokrajinska vlada izdvojila je značajna sredstva za rad Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici. Do sada je za kupovinu nove medicinske opreme i građevinske radove uloženo preko 115 miliona dinara, čime su značajno unapređeni, kako dijagnostika, tako i lečenje pacijenata Sremskog okruga. Sada je ovoj zdravstvenoj ustanovi takodje iz pokrajinskih sredstava obezbedjen novi CT aparat marke Filips, vredan preko 32,6 miliona dinara, ali se ulaganja nastavljaju.
“Mnogo je uradjeno na unapređenju ostalih dijagnostičkih procedura, rade se razna infrastrukturna ulaganja, a za narednu godinu dogovorili smo se da nabavimo nova dijagnostička sredstva. Kruna četvorogodišnjeg rada biće kompletna rekonstrukcija sremskomitrovačke bolnice koju ćemo uraditi zajedno sa Kancelarijom za javna ulaganja” – rekao je doc. dr Zoran Gojković,pokrajinski sekretar za zdravstvo prilikom posete Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: