• petak, 29. mart 2024.
Kružni tok i iz pravca Inđije
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Kružni tok i iz pravca Inđije

8. avgust 2018. godine

Počeli su radovi na izgradnji kružen raskrsnice na ulasku u Staru Pazovu iz pravca Inđije, na državnom putu IIA reda broj 100 i ulica Fruškogorske, Vinogradske i Masarikove. U posao je uveden AD Sremput Ruma, vodeći partner konzorcijuma ponuđača, koji osim ovog preduzeća čine „Baumeister d.o.o.“ Beograd, JKP Beogradput i „Elit“ d.o.o. Ruma.
Ukupna vrednost radova sa PDV je 39.803.211 dinara, Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine učestvuje sa 50% osnovne vrednosti što je 19.054.649 dinara a ostale troškove snosi Opština Stara Pazova, saznajemo od Branke Stojanović, načelnice Odeljenja za investicije. U okviru izgradnje ove kružne raskrsnice predviđeno je i uređenje okolnih površina – pešačkih staza, kolskih prolaza, prostora za parkiranje vozila, zelenih površina i postavljanje energetski efikasne led rasvete.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: