• ponedeljak, 11. decembar 2023.
Otvoren logistički centar „Lidl Srbija”
Ekonomija | Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Otvoren logistički centar „Lidl Srbija”

12. jun 2018. godine

Stara Pazova – Logistički centar kompanije “Lidl Srbija” otvoren je danas u staropazovačkoj industrijskoj zoni, kao važan deo priprema za otvaranje prodavnica u Srbiji, koje se očekuje do kraja 2018. godine.

Pritiskanjem tastera i podizanjem rampe za prvi kamion robe, logistički centar su zvanično otvorili generalni direktor kompanije „Lidl Srbija“ Tomislav Šapina i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a svečanosti su prisustvovale brojne zvanice i počasni gosti – ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović i predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Logistički centar kompanije Lidl Srbija se prostire na više od 45.000 kvadratnih metara, ima kapacitet za skladištenje 30.000 paleta i 120 utovarnih i istovarnih rampi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: