• Saturday, 28. May 2022.
Rešenja za naknadu za odvodnjavanje moći će da se preuzmu do 31. maja
Vesti
0 Komentara

Rešenja za naknadu za odvodnjavanje moći će da se preuzmu do 31. maja

27. April 2018. godine

U toku je dostava rešenja za  2017. i prva tri meseca ove godine za naknadu za odvodnjavanje od strane JVP „Vode Vojvodine“. Rešenja koja se upravo dostavljaju sačinjena su na osnovu baze podataka koju smo preuzeli iz Poreske uprave, saopšteno je iz „Voda Vojvodine“.

Preuzeta baza  ima dosta grešaka, nije  potpuno ažurna, te stoga i na rešenjima ima grešaka. Nezadovoljni korisnici mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo rešenja. Nedoumice se takođe mogu  i lično razrešiti u kancelariji za rad sa strankama, od 10.00 – 14.00 časova, u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, koja je upravo zbog toga i oformljena. Sve žalbe, kojih smo do sada primili na stotine, biće ramotrene u zakonskom postupku, a građani će blagovremeno biti obavešteni o ishodu.

Rešenja koja poštari nisu mogli dostaviti prilikom dva dolaska na adresu primaoca, neće biti vraćena u JVP „Vode Vojvodine“, kako je prvobitno navedeno. Sva ta rešenja biće ponovo u  lokalnim poštama, a građani će ih moći preuzeti od 3.  do 31. maja. Rešenja se mogu podići sa obaveštenjem koje je poštar ostavio  na navedenoj adresi.

Svesni smo da nas je veoma teško dobiti pozivanjem na oglašene brojeve telefona, uključujući i Korisnički servis 0800 21 21 21. Svi naši kapaciteti trenutno su u službi građana i činimo sve što možemo da greške što pre budu ispravljene. Međutim, poslato je blizu 700.000 rešenja, izuzetno je veliki pritisak, te  molimo za razumevanje i strpljenje, poručuju iz “Voda Vojvodine”.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: