• petak, 14. jun 2024.
Sredstva za nastavak gradnje škole u Mačvanskoj Mitrovici
Društvo | Hronika | Vesti
1 Komentar

Sredstva za nastavak gradnje škole u Mačvanskoj Mitrovici

30. decembar 2017. godine

Sremska Mitrovica -U 2018. godini grad Sremska Mitrovice obezbediće  oko 35,6 miliona dinara za radove na novoj školi u Mačvanskoj Mitrovici. Ovo je predviđeno odlukom o budžetu, koja je usvojena na decembarskoj sednici Skupštine grada, a još oko 15,9milina  dinara planirano je da se obezbedi za istu namenu  iz republičkom budžeta.

Nova škola u Mačvanskoj Mitrovici imaće površinu od 1.878 kvadratnih metara i planirano je da je pohađa između 500 i 600 učenika. Objekat će imati 16 učioniica, šest u prizemlju i deset na spratu,  kancelarije administracije, kabinete i kuhinju koju nemaju druge škole sa teritorije grada.Po završetku objekta učenici će se seliti u nove prostorije, a zatim će uslediti rušenje ostatka škole radi gradnje nove fiskulturne sale.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Sredstva za nastavak gradnje škole u Mačvanskoj Mitrovici”

  1. dušan kaže:

    Pobogu, rečeno je da će škola biti gotova još 2017-e. A, ja prodjoh pored gradilišta, kad tamo radnici se zezaju i ispijaju piva i kafe u dvorištu preko puta. A, na radilištu sve stoji. Niko ne radi. Pa, gde odoše te pare? Zna li predsednik države za ovo. Podigoše se za dve godine silne fabrike i škole, a ova će biti izgleda na “kukovo leto”.
    Do zacršetka škole pomreće sav nastavnički kadar, pa šta onda? Da neće dolaziti predavači iz Beograda da rade u Mačvanskoj Mitrovici?
    Aman, ljudi završavajte tu školu već jednom!

Ostavi komentar

%d bloggers like this: