• utorak, 3. oktobar 2023.
Dečiji dan
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Dečiji dan

10. septembar 2017. godine

Sremska Mitrovica – Mesna zajednica „Blok B“ u saradnji sa Zavičajnim udruženjem „Manjača“, mitrovačkim odborom Udruženja „Kraljevina Srbija“, a pod pokroviteljstvom grada, 16. septembra organizuje svoj tradicionalni peti po redu „Dečiji dan“. Na bini iza Mesne zajednice, ove godine će se pesmom i igrom predstaviti mališani iz Srbije, Republike Srpske, a posebni gosti biće folkloraši iz južne pokrajine, Kosova i Metohije. Organizatori očekuju dolazak preko 600 dece.

Sportski deo manifestacije startuje u subotu u 10 časova kada će se mališani okušati u potezanju konopca, nošenju jajeta u kašičici, trčanju u džaku i bacanju vorteksa, dok će glavni deo programa početi u 18 časova.

Ove godine „Dečiji dan“ imaće i humanitarni karakter, pošto će biti postavljene i humanitarne kutije za Bojanu Tarbuk iz Zasavice koja boluje od leukemije.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: