• nedelja, 14. jul 2024.
Kasa punija za 35 miliona
Vesti | Pećinci
0 Komentara

Kasa punija za 35 miliona

24. jul 2017. godine

Pećinci – Novim rebalansom opštinskog budžeta, koji su izglasali odbornici Skupštine opštine Pećinci, prihodi u opštinsku kasu su uvećani za 35 miliona dinara. Kako je obrazložio zamenik predsednice Opštine Zoran Vojkić, ova sredstva koja će obezbediti Pokrajinska vlada namenjena su projektu izgradnje pristupnog puta u radnoj zoni Sibač, koja se naslanja na saobraćajnu obilaznicu oko Pećinaca.

– Pećinačka lokalna samouprava je pre nekoliko dana potpisala Memorandum o saradnji sa potencijalnim investitorom koji je zainteresovan za kupovinu zemljišta u ovoj radnoj zoni, a deo dogovora je da Opština izgradi 900 metara pristupnog puta kroz radnu zonu. Za nas je ova investicija od velikog značaja, jer izgradnjom ove saobraćajnice otavaramo za ulagače radnu zonu koja se prostire na stotinak hektara, od kojih je 84 hektara u vlasništvu Opštine Pećinci, objasnio je Vojkić.

Odbornici pećinačkog parlamenta su na istoj sednici usvojili i Odluku o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Opštine Pećinci za 2017. godinu.

Ova odluka usklađena je sa odlukom Vlade Republike Srbije, kojom je maksimalan broj zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave u Opštini Pećinci smanjen sa dosadašnjih 196 na masimalno 188 zaposlenih na neodređeno vreme.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: