• sreda, 24. april 2024.
Sara i Stevan najbolji kuvari
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Sara i Stevan najbolji kuvari

13. mart 2017. godine

Bogatić – Učenici Ekonomske škole “Deveti maj” iz Sremske Mitrovice, kuvari Sara Cvijanović i Stevan Martinko osvojili su prvo mesto na regionalnom takmičenju u pripremanju jela koje je proteklog vikenda održano u Bogatiću. Sara i Stevan pripremili su tradicionalni prošireni meni od tri jela, osvojili čistih i maksimalnih 100 bodova i tako odneli prvo mesto na takmičenju na kojem je svoje umeće i znanje pokazao veliki broj ekipa iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Organizator takmičenja je bila Turistička organizacija Opštine Bogatić, nadmetali su se učenici završnih razreda kulinarskog smera iz Iloka, Janje, Brčkog, Sremske Mitrovice, Šapca i Bogatića, a njihovo delo ocenjivao je žiri u sastavau Albert Panić, Mirela Čaušević i Đorđe Alavuk.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: