• ponedeljak, 26. septembar 2022.
Preusmerenje saobraćaja zbog radova na pružnom prelazu u Laćarku
Servis | Vesti
0 Komentara

Preusmerenje saobraćaja zbog radova na pružnom prelazu u Laćarku

21. mart 2017. godine

Sremska Mitrovica – Od 23. do 27. marta izvodiće se radovi na pružnom prelazu u Laćarku zbog čega će biti preusmeren saobraćaj na alternativne putne pravce.

Kako je saopštila Služba za informisanje Grada Sremska Mitrovica, svim vozačima savetuje se da koriste alternativne pravce, a oni koji dolaze sa graničnog prelaza Sremska Rača i iz Bosuta u Kuzminu će se upućivati na autoput, dok će teretna vozila i autobusi iz pravca Čalme i Divoša biti upućeni preko Rohalj baza i Ležimira do Sremske Mitrovice.

Svi vozači koji putuju iz Sremska Mitrovice za Laćarak koristiće pravac Planinska, Hajduk Stanka i Trive Vitasovića gde će prethodno moći da koriste dva alternativna pravca, jedan preko pružnog prelaza u ulici Petra Preradovića, a drugi preko Marka Aurelije, Dimitrija Davidovića i Fruškogorske ulice.

Tim povodom bići postavljeno nekoliko tabli sa obaveštenjima, kao i organizovani punktovi na kojima će se nalaziti kako saobraćajna policija, tako i lica koja su dodatno angažovana kako bi pružala potrebne informacije vozačima.

U periodu vršenja radova javni gradski i prigradski prevoz neće biti obustavljen ali će zbog korišćenja alternativnih pravaca autobusi saobraćati po izmenjenom redu vožnje tj. kasnije će dolaziti do svojih odredišta.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: