• četvrtak, 25. april 2024.
OTKRIVENA ORGANIZOVANA BORBA PASA
Crna hronika
0 Komentara

OTKRIVENA ORGANIZOVANA BORBA PASA

16. novembar 2016. godine

Sremska Mitrovica – U organizovanoj akciji protiv zloupotrebe i mučenja životinja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, u okolini grada, zatekli veći broj ljudi koji su prisustvovali organizovanoj borbi pasa u improvizovanom boksu.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, akcija je izvedena u saradnji sa nadležnim tužilaštvom i sudom.

– Prilikom pretresa, policija je u dvorištu, pomoćnim prostorijama i privatnom automobilu pronašla četiri rasna psa sa tragovima borbe koji su oduzeti i smešteni u azil za životinje, navodi se u sopštenju.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, podneta je krivična prijava protiv dva strana i dva srpska državljana. Nakon saslušanja, strancima  je otkazan boravak u Srbiji, sa zabranom ulaska.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: