• petak, 24. maj 2024.
Ministar Aleksandar Vulin posetio Sremsku Mitrovicu
Vesti
0 Komentara

Ministar Aleksandar Vulin posetio Sremsku Mitrovicu

30. maj 2016. godine
Ministar Vulin u radionici udruženja

Ministar Vulin u radionici udruženja

Sremska Mitrovica – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, posetio je  Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama u Sremskoj Mitrovici čijim članovima je obezbedio razboj za tkanje i materijal za rad koji oni koriste u okviru jedne od svojih radionica. Ministar Vulin je tom prilikom rekao da veoma važno zaposliti što više osoba sa invaliditetom, da su ove godine već zaposlene 1.383 takve osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje što je povećanje od 54 odsto u odnosu na prošlu godinu.

– U tom pravcu će se sprovoditi sve naše mere kako bi zaposlili što više osoba sa invaliditetom. Kad zaposlite jednu osobu sa invalididtetom, osim što pomognete njoj, pomogli ste i čitavoj porodici, koja ne mora neprekidno da brine o svom članu, već ona tada ima još jednog korisnog člana. Mi smo ove godine odvojili 550 miliona dinara za podsticaj zapošljavanja osoba sa invaliditetom i zato apelujem na sve poslodavce da koriste sve ono što im se nudi – istakao je ministar Aleksandar Vulin.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: