• subota, 18. maj 2024.
Vanredna odbrana na šest kilometara Save
Vesti
0 Komentara

Vanredna odbrana na šest kilometara Save

9. mart 2016. godine

Novi Sad – Na ukupno šest kilometara odbrambene linije na Savi, kod Hrtkovaca i Klenka, jutros su uvedene mere vanredne odbrane od poplava. Na preostalih blizu 114 kilometara ove reke u nadležnosti JVP „Vode Vojvodine“ i dalje je na snazi redovna odbrana od poplava. Vanredna odbrana od poplava proglašena je jutros i na lokalitetu „Stojšića Bogaz“, a ostaje na na snazi i na brani „Veliko Središte“ kod Vršca, saopštile su „Vode Vojvodine“.

– Redovna odbrana od poplava od jutros je na snazi na ukupno 219 kilometara odbrambenih linija u Vojvodini. Osim na Savi, redovna odbrana od poplava važi i na 52 kilometra reke Dunav kod Pančeva i Kovina, zatim, na 42 kilometara Tise kod Titela, te blizu devet kilometara kanala Begej i na oko dva kilometra Nadele. Takođe, mere redovne odbrane od poplava uvedene su i na Crpnoj stanici „Žabalj“, Ustavi i prevodnici „Stajićevo“ i Ustavi i crpnoj stanici „Bosut“, navodi se u saopštenju Službe za odnose s javnošću i protocol “Voda Vojvodine”

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: