• petak, 19. april 2024.
Ukrala novac u Dispanzeru za žene
Crna hronika
0 Komentara

Ukrala novac u Dispanzeru za žene

2. mart 2016. godine

Sremska mitrovica  – Operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici pronađena je osoba koja je nepun sat ranije, u Dispanzeru za žene pokrala drugu pacijentkinju.

Kako saznaju „Sremske“,  dok je 48-godišnja žena iz Sremske Mitrovice bila na pregledu, druga pacijentkinja, 29-godišnja žena iz jednog sela kod Sremske Mitrovice, je iz njene torbice ukrala više hiljada dinara i potom mirno nastavila do laboratorije na dalje analize.

Nakon izlaska iz laboratorije, nju je u hodniku sačekala policija, a osumnjičena je odmah priznala delo i vratila ukradeni novac koji je sakrila ispod odeće.

Kako je saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađe, protiv osumnjičene biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: