• petak, 19. jul 2024.
Skupština Udruženja voćara “Fruškogorci”
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Skupština Udruženja voćara “Fruškogorci”

6. mart 2016. godine

Manđelos – U Sremskoj Mitrovici se mnogo priča o potrebi ulaganja u poljoprivredu, a priliku da kaže da smo mi poljoprivredno područje ne propušta niko. Ipak, nama se čini da ulaganja još uvek nisu na nivou koji zadovoljava naše potrebe i otvara nove mogućnosti koje se, povećanjem količine zemlje pod voćem i promenom namene starih zadruga koje propadaju po fruškogorskim selima, sigurno otvaraju, rečeno je prošle subote na redovnoj skupštini Udruženja voćara „Fruškogrci“ iz Manđelosa.

Redovna godišnja skupština Udruženja koje broji preko četrdeset članova i ima 300 hektara u svom vlasništvu, održana je u manđeloškom Lovačkom domu, a pored podnošenja godišnjeg izveštaja, diskusije o problemima voćara, održana je i prezentacija kompanije „NS Koncept“ koja se između ostalog bavi montažom sistema za zalivanje na solarni pogon„ kao i osiguravajućih kuća „Dunav osiguranje“ i „DDOR“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: