• nedelja, 3. decembar 2023.
Antika i savremeni svet danas
Vesti
0 Komentara

Antika i savremeni svet danas

28. septembar 2015. godine
Učesnici skupa u Sremskoj Mitrovici

Učesnici skupa u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica – U organizaciji Društva za antičke studije iz Beograda, Centra za istorijska istraživanja Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i Istorijskog arhiva Srem, od 24. do 27. septembra, u Novom Sadu, Beogradu i Sremskoj Mitrovici održan je 9. Međunarodni naučni skup „Antika i savremeni svet danas“. Na tradicionalnom naučnom skupu učestvovali su naučnici, univerzitetski profesori, istraživači ovih oblasti sa više univerziteta iz Republike Srpske, odnosno Federacije Bosne i Hercegovine, Novog Južnog Velsa u Australiji, iz Republike Hrvatske, Crne Gore, Egipta, Grčke, Irana, Italije, Bugarske i iz Srbije.
U subotu, 26. septembra, u Sremskoj Mitrovici, u okviru rada Međunarodnog naučnog skupa “Antika i savremeni svet danas”, održane su sednice sekcija za književnost i antičko nasleđe. U njihovom radu su, pored naučnih radnika iz Srbije, učestvovali i stručnjaci iz Bugarske.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: