• ponedeljak, 20. maj 2024.
Društvo
0 Komentara

Apel iz policije

26. decembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Povodom predstojećih praznika, Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici je upozorila građane da ne remete javni red i ne ugrožavaju bezbednost drugih građana preteranom upotrebom alkoholnih pića, izazivanjem i učestvovanjem u tuči, paljenjem pirotehničkih sredstava i naročito, pucanjem iz vatrenog oružja.

– U toku ove godine, za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su podneli 75 krivičnih prijava. Zbog izazivanja i učestvovanja u tuči i neovlašćenog  paljenja zapaljivog materijala i pucanja iz vatrenog oružja, podneto je 795 prekršajnih prijava na području ove Policijske uprave, navodi se u saopštenju i dodaje da će policija obavljati pojačane patrolne i pozorničke aktivnosti u obezbeđenju javnih skupova, na gradskim trgovima i u blizini većine ugostiteljskih objekata gde će biti organizovana novogodišnja slavlja.

Pored toga, saobraćajna policija će preduzimati pojačane aktivnosti prilikom regulisanja saobraćaja i kontrole učesnika u saobraćaju, a na vozače se apeluje da poštuju saobraćajne propise, naročito zabranu vožnje pod uticajem alkohola i vožnje neprilagođenom brzinom uslovima saobraćaja i stanju puta.

Za vreme praznika, građani će moći da, u hitnim slučajevima, predaju zahtev ili podignu lična i putna dokumenta, saobraćajnu i vozačku dozvolu. Prvi radni dan posle novogodišnjih praznika je ponedeljak, 05. 01. 2015. godine.

Šalterske službe za izdavanje dokumenata u policijskim stanicama i sedištu Policijske uprave, neće raditi u sredu, 7.1.2015. godine.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: