• petak, 26. april 2024.
Zapaljena tri vozila
Vesti | Crna hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zapaljena tri vozila

13. novembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – U požaru koji je noćas oko 03,00 časa izbio u Planinskoj ulici u Sremskoj Mitrovici, izgorela su dva vozila, dok je treće oštećeno.

Uviđaj na licu mesta izvršili su pripadnici Odeljenja za vanredne situacije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Kako je saopštila policija, postoji sumnja da je požar podmetnut.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici Stevan Pejić izjavio je za „Sremske novine“ da je dojava o požaru u Planinskoj ulici primljena u 03.06 časova i da je na intervenciju odmah upućeno jedno vozilo sa četiri vatrogasca.

– Na licu mesta vatrogasci-spasioci su zatekli dva vozila koja su već bila u razbuktalnom požaru dok je treće vozilo vlasnik uspeo da pomeri i bilo je delimično zahvaćeno požarom.  Požar je lokalizovan u 03.13 časova – kaže Pejić.

Pravom srećom, u podmetnutom požaru nije bilo povređenih lica.

O događaju je obavešten zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici koji se izjasnio da se radi o izazivanju opšte opasnosti.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi ovog krivičnog dela i pronalaženju izvršioca.

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: