• petak, 14. jun 2024.
PIjani Novosađanin vozilom udario u lokomotivu
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

PIjani Novosađanin vozilom udario u lokomotivu

20. novembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 17.45 časova na pružnom prelazu u blizini Kuzmina, na pruzi Beograd – Šid, vozač putničkog automobila “fiat” je probio spušteni polubranik i zadnjim krajem vozila udario u lokomotivu koja je saobraćala prema Šidu, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Kako saznaju “Sremske novine”, vozilom je upravljao Novosađanin koji je bio trešten pijan, a alko-testom je utvrđeno da je imao 2,18 promila alkohola u krvi. Njemu je, zbog upravljanja vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, određeno zadržavanje do 12 časova, a protiv njega bi biti podneta i prekršajna prijava.

Povređenih u ovoj nezgodi nije bilo.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su apelovali na vozače da ne upravljaju vozilom posle konzumiranja alkohola i da voze sporije i opreznije na putevima sa pružnim prelazima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: